Shows

DRAGAN FUNKY SHOW со Драган Станоевски

Драган од најрани години е колекционер и голем познавач на P Funk, Funk и Disco стиловите. Сме ги слушале неговите сетови во Клуб Метропол, Денис, Огниште Струга, Феријален, како и на Радио Уно, Мега Радио, Про ФМ Радио, Антена ФМ и на безброј приватни дружења и забави! Секој вторник од 15 до 16 часот ќе оди неговото ''Dragan Funky Show''исполнето со многу гости и нова ексклузивна музика.

9 thoughts on “DRAGAN FUNKY SHOW with Dragan Stanoevski

  1. Пингување: cialis generic pills
  2. Пингување: 75 mg sildenafil
  3. Пингување: cialis buy
  4. Пингување: stop and shop digital coupons
  5. Пингување: black market viagra price
  6. Пингување: buy cheap viagra generic online

Comments are closed.