Shows

Wicked variety

Музичката селекција на Христина Тарабунова, насловена како "Wicked variety" е звучно патување низ светскиот фанк, џез и диско ритам, ретко слушнат а сепак привлечен за вистинските вљубеници на овие музички стилови. Од најрана возраст, покрај своите родители, Христина го осознава светот на етно, рок, блуз, рап и соул музиката како и оперските арии за подоцна да го прошири својот видик кон афро битот и тек-хаус сцената. На свои 24 години се вљубува во фанк и диско ритамот и од тогаш за себе вели дека едноставно е навлечена!Музиката е во нејзините гени, во нејзината душа. Не смеете да ја пропуштите таа вибрација во етерот! Секој четврток од 15 до 16 h, саат време квалитетно избрана музика.