ЗА НАС

Јust Music Radio е круна на нашето дружење многу години наназад.

Бескрајноста на разговорите за музиката ја пренесуваме на нашето интернет музичко радио, секој во својата емисија со својот омилен музички стил.

Од блуз, џез, соул, фанк... и до сето она што е музичка позадина на секојдневното битисување како урбан грув и најновите стилови.

Програмската екипа составена од врвни познавачи на музика, без разлика на возраста, секогаш ќе се труди да внесе насмевка во секојдневието, да ви презентира најнови вести и информации и ја пренесе нашата но и ја превземе вашата радост од заедничката пасија - музиката.

Секогаш заедно!

Вашиот,

Јust Music Radio тим

ДОБРО ДОЈДОВТЕ ВО ДОМОТ НА ЏЕЗ, СОУЛ И ФАНК!

A Song For Every Moon with S&A - 058
Се вчитува ...