Shows

STOP & LISTEN со Игор Спироски

Игор Спироски е вашиот домаќин во емисијата Stop & Listen. Повекегодишен селектор на музика со настапи низ Европа и регионот, ќе ви претстави дел од неговата богата винил колекација која се состои од Swing, Jazz, Blues, Funk и Latin наслови внимателно ''копани'' по подрумите низ светот. Резидент на повеќе урбани места низ градов каде со својот романтичен дух прави паралела на музиката низ децениите и модерното. Stop & Listen со Игор Спироски ќе биде во времетраење од два часа и се презентира премиерно во Среда 12.00 ч Секогаш посветена на различна тема презентирана во нејзината најава се состои од два дела: првиот ќе презентира три целосни страни од албуми додека вториот вклучува едночасовен микстејп на истоимената тема. Неочекуваното е негова движечка сила, со деликатност на неговата лекарсkа професија и винилот ќе прoба да ве изненади и да ја разубави работната недела.