Shows

CAN YOU DIG IT? со Бојан Чакра

Бојан Чакра е скопски музички ентузијаст, џез фанатик и страствен собирач на винил. Последнава деценија по локалите низ земјава и регионов, тој по неколку пати неделно селектира музика по свој вкус. "Can You Dig It? со Бојан Чакра" е џез емисија која се емитува премиерно секој петок во 12:00 на Just Music, скроена за сите кои сакаат да ги истражуваат звуците на бесконечно многуте џез изданија од 50тите, 60тите и 70тите години на минатиот век.