Shows

А кој ќе пушта музика?

Сите наши и ваши драги ликови, луѓе кои не мора да ги познавате но за кои сигурно сте чуле, секој успешен во својата професија имаат свој музички фаворити. А кој ќе пушта музика ке ни пренесе дел од нивниот ритам, стилот на музика кој е нивно секојдневие и ќе го сподели со сите нас.

Секој петок од 15 до 16 часот!