Shows

SPLASH со Jovana

Она што започна како ескапистичка фантазија и хоби во средношколските денови на Јована, се претвори во нешто за што отсекогаш сонувала, своја радио емисија! После неколку години слушање и преземање музика на секоја платформа што може да ја обезбеди интернетот, од Limewire па до Spotify, како и други музички извори, таа успеа да создаде плејлиста за скоро секое расположение.
Нејзиниот избор има сè, од соул, фанк, џез, хип хоп и така натаму ... Така, според зборовите на Бет Дејвис во филмот All About Eve „Заврзете ги појасите, ќе биде незаборавна ноќ“.

Уживајте во возењето! :)