Shows

BLACK DYNAMITE со ЧувДеЧув

Музичката продавница ''ЧувДеЧув'' од својата голема колекција на блуз, соул, џез и фанк изданија ќе Ви ги претстави како најзначајните така и помалку познатите музичари и издавачки куќи, од времето на нивната најчиста и врвна креативна фаза пред големите могули да ги комерцијализираат до баналност овие музички стилови. Black Dynamite e музички омаж кој секогаш одново и одново доаѓа како стар пријател радо чуен и пречекан.