Shows

MAKCJAZZ со Коста Јованивиќ

Коста Јовановиќ ака MAKCJAZZ љубител на фанк, џез-фанк, латин џез. Музиката е моја терапија, се е тоа заради расположение и длабок,хипнотички ритам и добра атмосфера.