Shows

MODERN HARMONIC со Никита

Modern Harmonic е емисија во која музичките стилови се подредени на имагиницијата на селекторот. Звуците на стариот но и на модерноиот бит, од сите континенти и земји…па се до новите форми на џез и соул и сите современи звучни изрази без разлика дали доаѓаат од мегалополиси како Чикаго, Њујорк, Париз, Токио или мали и повлечени места. Modern Harmonic е филмски саундтрак кој ги следи безбројните музички изблици низ целата наша планета Земја.