Shows

DISCO IS NOT DEAD со Марко Головски

Саксофон и кларинет, музичар. Пасија кон музиката од најрана возраст. На 12 годишна возраст запознавање со нов свет, радио. Од дете едуциран со најквалитетна музика (фанк, соул, џез, блуз, класика, опера, реге, рнб, хаус, технo и диско) Љубов која датира од мали нозе до денешен ден, која ескалира во диџејство. Активен слушател на квалитетен грув. Продуцент во аматерски размери. Живот исполнет со музика, многу опрема и од поскоро време грамофони и плочи. Навлечен на игла нели.