Shows

A SUNDAY KIND OF LOVE со Зоран Митровиќ

Емисијата е посветена на големите вокали во историјата на блуз, џез и соул музиката. Секоја нивна песна е приказна која го запира времето за да се судрат безброј стари и нови емоции. A SUNDAY KIND OF LOVE е во идеалниот термин на спокојно неделно претпладне.